Гибкие вставки


Гибкие вставки для вентилятора

Гибкие вставки. Основне завдання гнучкою вставки в повітропровід – зниження рівня вібрації, що передається на його стінки через циркуляції повітряного потоку. Так само гнучка вставка дозволяє знизити рівень шуму, що його поширюють вентиляції.

Конструкція гнучкою вставки

Конструкція гнучкою вставки має вигляд двох фланців з тонкої сталі, які з’єднуються один з одним. Будова вставки передбачає наявність отворів приєднання для воздуховода і нагнітальних патрубок вентиляторів. Вся конструкція з’єднується гнучким металевим елементом. Гнучкі вставки, призначені для вентиляторів загального призначення ( «В» і «Н»), сконструйовані з двох покритих шаром цинку фланців, з’єднаних стрічкою для вставки гнучкого елемента.

Гнучкі вставки для теплостійких вентиляторів і вентиляторів для видалення диму, тобто таких, які відповідають за переміщення повітряних сумішей, нагрітих до температури до 400 градусів Цельсія, так само складаються з двох фланців, оцинкованих. Але як гнучкий елемент виступає вже склотканина. Вставки для таких вентиляторів маркуються ВЦ і відеомагнітофон.

Вставки для вентиляторів для видалення диму так само можуть мати маркування «ВКЖ» або «НКЖ». В такому випадку, гнучка вставка для них буде складатися з фланців з “нержавійки”, з з’єднанням стеклотканью. Склотканина є гнучким елементом.

Для радіальних вентиляторів гнучким елементом вставки є брезентовий качка з хомутами з оцинкованої сталі.

Маркування гнучких вставок: що вони означають?

Буква «Н» у маркуванні гнучкою вставки позначає прямокутний перетин. Такі вставки зазвичай приєднуються до вихлопного патрубка вентилятора. Буква «В» ж в позначенні маркування вставки означає, що гнучка вставка має круглий перетин і приєднується до всмоктуючого патрубка вентилятора.

Умови експлуатації гнучких вставок

Гнучкі вставки застосовуються в вентиляційних системах, фільтруючих повітря без агресивних домішок і при температурах від -500 до +500 градусів Цельсія.

Купити Гибкие вставки для вентиляторів в Києві (Україна)

Купити гнучку вставку для вентиляційної системи можна в нашому інтернет-магазині товарів для вентиляційних систем. У нас ви знайдете найрізноманітніші гнучкі вставки, які підходять для всіх типів вентиляційних систем. І все за розумними цінами і з гідними знижками! Не пропустіть свій шанс придбати вигідніше і заходите на сайт нашого інтернет-магазину.

Гибкие вставки Гибкие вставки

На підставі 0 відгука

0.0 в цілому
0
0
0
0
0

Будь першим, хто розгляне “Гибкие вставки”

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

There are no reviews yet.