-5%

Д-3,5 М Исполнение №1

(1 customer review)

6 188.07 688.0

Д-3,5 М Исполнение №1

Д-3,5 М Исполнение №1 – обладнання, оснащене спіральним корпусом поворотного типу, призначене для одностороннього всмоктування. Модель обладнана 20 лопатками з загнутої вперед формою. Димосос підтримує право- чи лівосторонній обертання в залежності від двигуна.

Модель Д-3,5 М Исполнение №1 являє собою відцентровий вентилятор, призначений для експлуатації в ролі пристрою витяжної типу в різних промислових і теплоенергетичних сферах, на об’єктах де відсутня можливість забезпечення ефективної природної вентиляції.

Димосос дозволяє якісно видалити продукти згоряння палива, зокрема димові неагресивні гази з газомазутних котлів і топок котельного обладнання. З цією метою Д 3,5 М оснащують надійною системою уловлювання золи, що перешкоджає задимленості об’єкта.

Такими димосмоками, які також називаються вентиляторами видалення диму Д 3,5М, оснащуються водогрійні та парові котли середньої та малої потужності, що працюють на паливі різного виду. Допустимий показник потужності котлів не повинен перевищувати 25 т пари на годину. Крім того, обладнання може використовуватися для інших господарських цілей, наприклад, на ТЕС і металургійних підприємствах.

Принцип роботи вентилятора полягає у входженні повітря з димовими газами в обладнання під впливом енергії робочого колеса і відхиленні в радіальному напрямку під впливом відцентрової сили. Після цього вони через равлика подаються до виходу з димососа.

Конструкція Д 3,5 М складається з:

– спіралеподібного зварного корпусу, виконаного з вуглецевої сталі;
– робочого колеса з консольним розташуванням, яке оснащено лопатками з загнутої вперед формою;
– станини;
– трифазного електродвигуна типу АІР;
– короткозамкнутого ротора на 3,0 або 2,2 кВт, призначеного для роботи в мережі 380В / 50Гц.

Згідно зі схемою виконання 1 робоче колесо розташовується на валу двигуна. Така конструкція відрізняється компактними розмірами. Тривалий час експлуатації і зносостійкість Д 3,5 М пояснюється наявністю равлики з потовщеними стінками і наплавленням з особливо міцних матеріалів на лопатках. Безперервне переміщення газових середовищ забезпечують чітко підібрані кути виходу і входу лопаток. Для з’єднання електромотора з димососом за допомогою підшипникового вузла використовується втулочно-пальцева муфта.

Виробники випускають димососи лівого і правого обертання з равликом, оснащеної поворотним корпусом. Залежно від різновиду використовуваного в конструкції двигуна продуктивність обладнання може складати 2250-6000 або 2250-5300, а повний тиск 730-800П.
Згідно абревіатурі Д 3,5 М:
Д позначає димосос з лопатками загнутої форми, 3,5 вказує на номінальний діаметр робочого колеса, який визначається в дм по зовнішнім крайках лопаток, а М означає, що вентилятор модернізований.

Умови використання димососа:

Оскільки у виробництві корпусу обладнання застосовується вуглецева сталь, температура всмоктуваних газів не повинна бути більше + 250 ° С тоді, як температура повітря в потокової частини не може бути нижче + 300 ° С. Згідно з вимогами робочі показники температури навколишнього середовища повинні знаходиться в діапазоні від -200 ° С до + 250 ° С. При установці димососа також має значення середній квадратичний показник виброскорости, що надходить від зовнішніх джерел. Це значення не повинно перевищувати 2 мм / с, а задимленість газів твердими компонентами – не більше 2 г / м³.
Модель Д3.5М служить для експлуатації в теплоенергетичної сфері в ролі витяжного обладнання, з метою комплектації водогрійних, а також парових котлів, що працюють на різному паливі, врівноважена тяга яких середньої і малої потужності не перевищує 25 т пара / ч.

Відповідно до технічних умов експлуатації димососи повинні бути оснащені діючою системою уловлювання золи. Вони призначені для тривалої експлуатації в приміщеннях, а також на відкритому повітрі в регіонах з помірним кліматом. Запуск обладнання допускається при температурі повітря в равлику не менше -30 ° С і максимальній температурі газового середовища на виході в димосос не більше + 250 ° С.

Крім того, можливе використання техніки в котлах газомазутного типу з врівноваженою тягою, а також в технологічних установках на промислових підприємствах різної сфери діяльності для виробничих і санітарно-гігієнічних цілей. Наприклад, димососи широко використовуються в металургії і на теплових електростанціях.

Д-3,5 М Исполнение №1

SKU: N/A Category:
Выберите Комплектацию

Электродвигатель 0.75 кВт 1000 об/мин, Электродвигатель 1.1 кВт 1000 об/мин, Электродвигатель 2.2 кВт 1500 об/мин, Электродвигатель 3 кВт 1500 об/мин

На підставі 1 відгука

5.0 в цілому
1
0
0
0
0

Додати відгук

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

  1. Саша

    Выполнили заказ за кратчайшие сроки, причем качество товара на высоком уровне. Спасибо компании Вентопром!

    Саша